Personvernserklæring

Strand Pinsemenighet Klippen, ved leder, er ansvarlig for menighetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Personopplysninger som frivillig oppgis benyttes til å sende påminnelser, informasjon og nyhetsbrev pr epost, post eller telefon.

Ved enkelte arrangement i regi av Klippen har vi behov for sensitive opplysninger som for eksempel allergier. Disse opplysningene blir ikke benyttet til annet enn administrasjon og tilrettelegging og slettes i umiddelbart etter endt arrangement.

Klippen leverer aldri ut personinformasjon til tredjepart uten samtykke.

Medlemsregisteret for Strand Pinsemenighet Klippen administreres av ekstern aktør, Agrando. Databehandleravtale er tegnet mellom Agrando og Klippen.

De som har personopplysninger lagret hos Klippen kan når som helst be om innsyn i opplysninger som blir lagret. I henhold til personvernloven vil alle opplysninger bli slettet når en persons tilknytning til Klippen opphører, det frivillige arbeidet avsluttes eller samtykke trekkes tilbake.

For ansatte lagres kun informasjon som er påkrevd for ansettelsesforholdet.

De aller fleste nettsider benytter seg av informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen, og til videre utvikling av nettstedet. Informasjonskapslene kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner, og inneholder ikke personopplysninger.

Når du bruker Klippen sin nettside aksepterer du at

•   aktiviteten din på nettsiden spores anonymt for å forbedre brukeropplevelsen

•   kontaktinformasjonen du oppgir frivillig på nettsiden kan brukes til å kontakte deg og/eller sende deg relevant informasjon.